Seo tools

www.szukamywas.pl - Forum dyskusyjne: Mateusz Żukowski (Data zaginięcia: 2007/05/26)
Wrzesień 13 2025 11:26:31
Nawigacja
· Start
· Forum
· Regulamin
· Plakaty do pobrania
· Pinterest
· Kanał Youtube
Aktualnie online
· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 138
· Najnowszy użytkownik: aga__0145
Zobacz temat
 Drukuj temat
Mateusz Żukowski (Data zaginięcia: 2007/05/26)
jamajka88
bez komentarza...
Tak szybko kręci się świat, niewiele tego co trwałe.

AndrzejZ
Jesteś jak ten czarodziej, co magią sprawia by
gdy nie ma słońca w górze ty sobą grzejesz mi.
Jak by promyki blasku, ty mi rozjaśniasz dzień,
uśmiech przywracasz twarzy, gdy zjawia się gdzieś cień.

Swoją prostotą życia, radością co masz w sobie,
wszystko rozkwita wokół i zielono ma się w głowie.
Rozpiera nas energia, by życiem cieszyć się,
bo takich jak ty przyjaciół rzadko spotyka się

Potrafisz wyobraźnią tak pięknie na szkicować,
choć nie ołówkiem w ręku, a klawiaturą słowa.
Z nich ciepły obraz powstaje dzięki tobie,
że chce się iść wesoło, gdzie nas poniosą nogi.

Więc nie przestawaj tworzyć, radować otoczenia,
wszak jesteś tym trybikiem co sprawia, że się zmienia.
Świat lepszy się wydaje, nabiera też rumieńców,
bez względu na pogodę, wystarczy mieć cię w sercu.

Matruniu całym sercem dziekujemy ,i pamiętaj jesteśmy z tobą ,cieplutko Cię pozdrawiamy.

marta wawa
Nie ma za co Smile To prezent od Użytkowników.
Pozdrawiam.

AndrzejZ
Dziękujemy śliczne właśnie paczka dotarła przed chwilą kurierem ,tak duzo wszystkiego, jesteśmy bardzo pani oraz rodzinie wdzięczni to dla nas bardzo serdeczny gest od was,jest nam niezmiernie miło ,nie ma słów podziekowania bo samo dziekuje nie wystarczy,nie zapomnimy tego nigdy ,dziekujemy pani Emi 22 oraz rodzinie. i pozdrawiamy ,Żukowscy.

emi22
Proszę nie dziękować Wink uśmiech jest największym podziekowaniem Wink pozdrawiam

AndrzejZ
Witam wszystkich serdecznie,chcemy podziękować Panu redaktorowi z telewizji TVN24 za tak wspaniały podarunek żywnościowy,jesteśmy mu serdecznie wdzięczni,pozdrawiamy cały portal SZUKAMY WAS,Żukowscy.

lornetka
A co z georadarem ? Były poszukiwania ?

AndrzejZ
Witam tak poszukiwania odbyły się ale jeszcze dokładnie nic nie wiemy póki nie prześlą zdjęć z georadaru było 5 punkty znaczone Pozdrawiam
Edytowane przez aga_0145 dnia 30-03-2012 12:40

kaktus
to czekamy na wiadomości od Was
"Jestem bardzo cierpliwa pod warunkiem, że wyjdzie na moje"

elzabeth17
czekamy z niecierpliwością

flowerbabe
współczuję żyć w takim stresie, ciągłej niepewności

AndrzejZ
Witam we wtorek ma być prawdo podobnie wszystko opisane w tygodniku zamojskim o poszukiwaniach georadarem oraz wspomniałem też o waszym portalu że chcieliśmy wam podziękować za wszelką pomoc pozdrawiamy Rodzina Żukowskich.

Witam wszystkich serdecznie,życzę wam z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych dużo, dużo zdrowia i wiary oraz wytrwałości w tym co robicie ,a robicie bardzo dużo ,nawet jeśli ktoś daje wam silnego kopa to nie zwarcajcie na to uwagi ,bo tak zachowują sie tylko idjoci ,miejcie zawsze uniesioną głowę do góry ,Marto to tylko zazdrość innych rozpiera to wszystko,serdecznie wszystkich pozdrawiamy ,Marzena Żukowska z rodziną.
Edytowane przez elin dnia 18-07-2020 10:54

nick60
Marzeno, Andrzeju - dziękujemy! Ode mnie również życzenia spokojnych świąt i pogody ducha Smile

elzabeth17
Dziękujemy za życzeniaSmile życzę państwu wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego śmingusa-dyngusa GrinGrin

kaktus
spokojnych, zdrowych Świąt Wielkanocnych Smile

AndrzejZ
Mateusz Żukowski z Ujazdowa zaginął pod koniec maja 2007 r. Miał wówczas siedem lat. Nad rzeką, niedaleko domu znaleziono jego ubranie. Niedawno sprowadzono georadar – na podstawie wskazówek jasnowidza szukano ciała w ziemi. Bezskutecznie.
http://www.tygodn...ul%2C28636
Edytowane przez elin dnia 18-07-2020 10:55

elin
rozumiem, że poszukiwania georadarem były nieskuteczne? szkoda, ale też daje to nadzieję, że Mateuszek gdzieś żyje Sad

kaktus
w tym wypadku brak wiadomości, to dobra wiadomość. tak myślę o tych poszukiwaniach georadarem.

elin
Prasa pisała o nadziejach w związku z wznowionymi poszukiwaniami:
W ubiegłym tygodniu specjalnie sprowadzonym z Krakowa georadarem sprawdzano miejsca, w którym mogło zostać ukryte ciało chłopca. Wskazał je kolejny jasnowidz. Ale i to bez rezultatu. - Od 5 lat nie mamy o synu żadnej informacji - płacze Żukowski. - Bardzo ciężko żyć w takim zawieszeniu. Przeżywa to cała nasza rodzina. Mateusz ma jeszcze czwórkę rodzeństwa. Jedna z córek nie mogąca dać sobie rady z tą sytuacji próbowała nawet popełnić samobójstwo. Dla nas wszystkich to naprawdę bardzo ciężkie przeżycie.

Żukowscy nie tracą jednak nadziei. Liczą na to, że mimo upływy blisko pięciu lat Mateusz się odnajdzie. Jego ojciec wciąż prowadzi stronę internetową, na której prosi internautów o pomoc. Znajomym rozdaje zaś “postarzone" zdjęcie syna.

- Jeśli Mateusz żyje to ma najprawdopodobniej pociągłą twarz. Włosy nie są już tak bardzo rude, jak w chwili zaginięcia. To bardzo przystojny młody człowiek - mówi z dumą Żukowski wpatrując się w portrecik.
http://zamosc.nas...,id,t.html
http://www.kurier...,id,t.html

AndrzejZ
Znowu najważniejszy dzień się zbliża to dzień Matki 26 dla nas on będzie pamiętliwy do końca życia to właśnie w dzień Matki zaginął Mateuszek bez śladu dalej nie wiemy co się z nim stało i nikt nie chcę się dowiedzieć co się z nim tak naprawdę stało czy żyje czy nie nie interesuję się tym Polica ani Prokuratura cały czas liczy na naszego Detektywa ale co dalej z tym robić żeby czego kolwiek dowiedzieć się ,postanowiłem ponownie nie wiem z kolei który raz zwróciłem się z tym do Generalnej Prokuratury do Warszawy czekam na odpowiedż zostaje nam tylko czekanie ale jak długo pozdrawiam Martę oraz wszystkich z tego Portalu .
26 MAJ 2012 ROCZNICA ZAGINIĘCIA MATEUSZA WŁAŚNIE MIJA 5 LAT OD OD JEGO ZAGINIĘCIA MATEUSZ ZAGINĄŁ 26 05.207ROKU W UJAZDOWIE GMINA NIELISZ POWIAT ZAMOJSKI WOJEWÓCTWO LUBELSKIE MIAŁ WTEDY 10 LAT

Mateuszku kochany składam ci tak pużno życzenia bo cały czas zastanawiam się czy żyjesz czy nie ale synu życzę ci wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka oraz szybkiego powrotu do rodziny czeka na ciebie Martyka wracaj cały czas cie wspomina twój tato.
Edytowane przez marta wawa dnia 26-05-2013 14:54

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się