Seo tools

www.szukamywas.pl - Forum dyskusyjne: Mateusz Żukowski (Data zaginięcia: 2007/05/26)
Wrzesień 13 2025 11:32:25
Nawigacja
· Start
· Forum
· Regulamin
· Plakaty do pobrania
· Pinterest
· Kanał Youtube
Aktualnie online
· Gości online: 3

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 138
· Najnowszy użytkownik: aga__0145
Zobacz temat
 Drukuj temat
Mateusz Żukowski (Data zaginięcia: 2007/05/26)
elzabeth17
Smile o te słoneczko dla Mateuszka poprosił mnie mój syn.
Edytowane przez elzabeth17 dnia 02-06-2012 09:01

AndrzejZ
Proszę podziękować synkowi za słoneczko pozdrawiam Andrzej Żukowski oraz wszystkim za ich serca .

AndrzejZ
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE,NIESTETY ALE MAM DLA WAS PRZYKRĄ WIADOMOSĆ NA TEMAT PANA K,A WIĘC W KOŃCU UDAŁO NAM SIE Z NIM Z KONTAKTOWAC ,I MIAŁ BYĆ U NAS W ŚRODĘ OKAZAŁO SIE JEDNAK,ŻE TO WSZYSTKO KŁAMSTWO,W CZWARTEK POWIEDZIAŁ ,ŻE ZAŁATWIA SPRAWY NA POLICJI W LUBLINIE ,POTEM ŻE JEST U MECENASA TARACHY W LUBLINIE,DZWONIŁAM DZISIAJ DO PANA MECENASA OKAZUJE SIE ,ŻE NIE BYŁO U NIEGO PANA K I NIE KONTAKTOWAŁ SIE Z NIM PAN KAMIL,DZISIAJ OTRZYMALIŚMY WIADOMOŚĆ NA SMS OD PANA KAMILA ,ŻE MIELI WYPADEK I ŻE ON JEST W LUBLINIE W SZPITALU A JEGO KOLEGA ŻEKOMO DO NAS JEDZIE,TYLKO JAKOS NIE MORZE DOJECHAC,NIE WIEM CZY PAMIĘTACIE HISTORJe Z UBIEGŁEGO ROKU Z MAJA JAK PANI KAROLIna K JECHAŁA DO NAS I TEŻ MIAŁA WYPADEK ,OKAZAŁO SIE ŻE TA KOBIETA JEST CHORA PSYCHICZNIE,TAK WIEC CZYŻBY PAN KAMI MIAŁ TAKIE SAME OBJAWY?REZYGNUJEMY Z NIEUDOLNYCH USŁUG PANA KAMILA I BEDZIEMY NAGŁASNIAĆ O JEGO OSZUSTWACH GDZIE TYLKO SIE DA.POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE,MARTO OSTRZEGAŁAŚ NAS PRZEDNIM ,I MIAŁAS RACJE TYLKO ,ŻE JA OD POCZĄTKU MU NIE WIERZYŁAM ,ALE JAK TO MóWIĄ TONĄCY I BRZYTWY SIE CHWYTA.

edytowałam dane.
Edytowane przez marta wawa dnia 23-06-2012 11:34

kaktus
przykre to Sad
"Jestem bardzo cierpliwa pod warunkiem, że wyjdzie na moje"

Kasia
Brak słów.....
Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz....A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć "no to patrz..."

DKK
Pan K. miał być dzisiaj u mnie. Umawialiśmy się na czwartek lub piątek, ale wczoraj z NIm rozmawiałam, to ponoć były urodziny Jego syna i musiał zostać. Dzisiaj miał być rano, ale nie odbiera telefonu, ani nie zadzwonił. Ja ponieważ chce odzyskać chociaż w części wpłacone pieniądze sprawę skieruję do prokuratury.
Edytowane przez DKK dnia 23-06-2012 21:34

kaktus
o no to widzę kolejna osoba "nacięła" się na tym panu Frown

elzabeth17
na cudzym nieszczęściu Angry

elizabeth edytowałam wpis - to poważne zarzuty.
Edytowane przez marta wawa dnia 24-06-2012 10:38

Mat
Za żerowaniu na cudzym nieszczęściu powinny być zarąbiste kary!

marta wawa
Witam serdecznie,
Piszę o tym w wątku Mateuszka bo temat ten dotyczy również Państwa Żukowskich.
Wczoraj na forum B.Ś były widoczny dział moderatorski dla wszystkich przez kilka godzin.
Niebywale miło było dowiedzieć się o tym,że komputer dany w prezencie będzie monitorowany,że ja socjopatka tak niszczę swoją pomocą,wyzwiska do jamajki,szpilki,agii nie miały końca,lornetka też dostała swój poemat.Dowiedziałam się,że nasze plakaty będą zrywane ?Bo jest to lans szukamywa.
Że planowane jest dostanie się do naszych rozmów moderatorskich.Wulgaryzmów i zwrotów niech nam ziemia lekka będzie również nie brakuje.Chciałam poinformować,że mimo złośliwych uwag 2 rodzin ,którym pomagamy ,ich bliscy mają te same prawa co wszyscy i z takim samym zapałem ich poszukujemy.Dla pewności spytam dziś,czy na pewno sobie tego życzą.To tyle w tym temacie ,dziękuje osobom,które zauważyły wczoraj tą sytuację i tak jak zawsze zostawiam to do własnych przemyśleń i nie zamierzam dyskutować z kimś kto posuwa się do takich rzeczy.Przykro,że osoby,które mają pomagać,w ten sposób zachowują się do innych.
Życzę udanej niedzieli
Edytowane przez marta wawa dnia 24-06-2012 10:48

Mat
chciałem coś napisać ale ... porostu mega LOL

lornetka
Ja to się zastanawiam, co za sierota to przez przypadek odblokowała Grin To kompromitacja na całej linii.

kaktus
ale mnie zatkało....

elzabeth17
Frown

mika
o zgrozo! co to jest za belkot?! przepraszam, ale naiwnie musze zapytac, bo nie ejstem w temacie: co to za forum B.S.?

aanuk
mika napisał(a):
o zgrozo! co to jest za belkot?! przepraszam, ale naiwnie musze zapytac, bo nie ejstem w temacie: co to za forum B.S.?

bez śladu

mika
dzieki aanuk za szybka reakcje! faktycznie. dzialam dzis na spowolnionych obrotach..

Mat
Usunęłam wpis Mat z powodu - sam wiesz jakiego....
Edytowane przez marta wawa dnia 24-06-2012 11:57

agata91
Naprawde ich trzeba najzwyczajniej w świecie olac bo to co oni robią jest żenujące. Nie warto psuć sobie nerwów na takich ludziach i tyle.
"Co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce ? Nic. zupełnie nic. Przecież żyję, piję herbatę, biorę prysznic, czytam książki, czasem nawet się uśmiecham. Z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu, rozumiesz ?

Mat
OK sorki Smile

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się